Пращане на пари от чужбина до България

Бързо и сигурно. Изпратете пари с отличен обменен курс
Онлайн парични трансфери до България, ново при Fonmoney. С Fonmoney вече можете да превеждате пари по българска банкова сметка. Бързо, лесно, сигурно и с атрактивен обменен курс. Fonmoney Ви спестява високите банкови такси и същевременно подсигурява 100% сигурност за Вашите пари. Трансферирането на суми с Fonmoney е бързо и лесно. Преди да направите превод трябва да се регистрирате. Регистрацията се прави бързо и е безплатна. Нашите клиенти ни оценяват високо, това можете да видите и в интернационалния портал за оценяване на онлайн услуги Trustpilot. Там клиентите ни ни дават 5/5 звезди. Регистрирайте се и се убедете сами колко удобно и лесно е изпращането на пари с Fonmoney.
Изпращане на пари от чужбина до българия бързо и сигурно
  1. Въведете сумата, която искате да преведете.
  2. Въведете имената и IBAN на получателя.

  3. За да бъде трансфера успешен е нужно да ни дадете още малко информация. За целта ще ви помолим да се регистрирате в сайта ни. Регистрацията се прави много бързо и е безплатна.

  4. Проверете старателно въведените от Вас данни. Приемете общите условия и изберете начин за плащане. Можете да платите с кредитна карта (Visa или Mastercard) или чрез SOFORT Banking.

  5. В зависимост от стойността на превода, може да се наложи да Ви верифицираме. В такъв случай ще трябва да качите копие на валиден документ за самоличност. Не се притеснявайте! Вашите данни ще бъдат използвани само за осъществяване на банковия трансфер.

  6. Парите ще бъдат преведени на сметката на получателя в рамките на 1-2 работни дни.
Спестявайте при парични трансфери, благодарение на нови валучни курсове EUR-BGN

Изпратете пари с отличен обменен курс


Преведена сума Такса Такса за обработка на плащането
100 EUR 0.0 EUR 0 EUR
Общо Получена сума
100.0 EUR 195.02 BGN
Валутен курс
1 EUR = 1.9502 BGN
Регулирано от FCA