Fonmoney -

Проверките за сигурност на Fonmoney сега са още по бързи и сигурни благодарения на системата за проверка HooYo

➜ Натиснете тук, за да направите паричен трансфер!

Fonmoney има повод за празнуване! От Октомври 2016 Fonmoney e партньор с HooYo, глобална платформа за идентификация, която ни позволява да верифицираме идентичността на клиентите си по-бързо, по-сигурно и по-лесно. Уверяването, че всеки един паричен трансфер се извършва справедливо и законно е наш дълг и ние сме щастливи, че този процес вече ще бъде по лесен.

Как функционира верификационния процес с HooYo

Специализирана технология за идентифициране вече е интегрирана в сайта ни, тази технология ще улесни процеса на идентификация. Ние знаем, че паричните преводи са нещо много сериозно и важно, затова сигурността е наш приоритет. Сега благодарение на иновативната системa Hooyo, която включва биометричен анализ или верификация на личен документ, ние можем да направи процеса по-бърз и лесен предоставяйки на клиентите си удобство и сигурност.

HooYo предлага три начина за идентификация и изисква изпълнението на поне 2 от тях.

  1. Чрес селфи.
  2. Споделяйки своя профил в интернет сайт като Facebook, Gmail, Amazon и др. профил.
  3. Чрез снимка на лична карта, паспорт или шофьорска книжка.

 

С тези три стъпки ние успяваме да подсигуряваме за  потребителите си по-голяма сигурност срещу измама и рискови операции.

Всъщност новината бе приета с голямо вълнение сред експерти занимаващи се с банкови трансфери. В допълнение, статия за новото ни партньорство с HooYo бе разпространена в няколко онлайн портала.

MobileIDWorld сподели новината, уверявайки читателите си, че трансакциите с Fonmoney ще бъдат много по-бързи и удобни за клиентите. BiométricUpdate.com се съгласи с това изказване и допълни, че трансферите с Fonmoney вече са много по-ефективни. Във финансовите портали The Paypers, Fintech и Planet Biometric подчертават допълнителната сигурност при трансферите на пари с Fonmoney

Сигурността на нашите клиенти е много важна за нас. За това сътудничеството ни с HooYo е стъпка напред за нас, тъй като ни помага да осигурим за клиентите си по-ясен и сигурен процес.